maanantai 27. heinäkuuta 2015

Forssan markkinoilla

Niinkuin monella muullakin oli minullakin matka sunnuntaina Forssaan tekemään löytöjä ja tapaamaan kanssaharrastajia. Sisällä oli tiivis ja lämmin tunnelma ulkona tihkuttavasta sateesta huolimatta. Tällaisia löytöjä minä tein:Tuolit Christian Lundkvistiltä, kansituoli Erja Helanderilta, tyynyt Pirjo Salmulta, paloauto ja ampiaispesä Sirpan ja Johannan pöydästä, nukkekodin koirakirja Nukkekotiyhdistyksen pöydästä, vanulaput Mira Lehmusvuorelta, Marialta uuden kirjan miniversio (isokin löytyy kyllä), unisieppari ja lankapaketit Kirsi ja Emma Huttusen pöydästä.

Aivan mahtava mummo löytyi Päivi Variksen pöydästä. Tarina alkaa kehkeytyä.. Juuri nyt mummo taitaa ajatella että tämä kuvauslavaste kun on se minun tuleva mökkini niin paranisi tuon ihmisen alkaa puuhaamaan jotta saadaan katto pään päälle..Lisää kuvia vielä pikkuisista ja mistä löysivät osa jo paikkansa.
Sen verran unohdin tietysti kuvista että ostin Nukkekoti ja Lelusta Mielen astianpesukoneen ja jääkaapin :)

(Jos jonkun nimi meni väärin niin korjatkaa)

Markkinat olivat kyllä taas huikeat!!! Kiitos niistä :)


3 kommenttia:

 1. Olet sinä melkoisen Justiinan löytänyt ;)
  On kyllä ihana Mummo! (* *) Liekkö leski, eronnus vai neiti-immeenen..
  Mielenkiinnolla odotelen millaiseen mökkiin pääsee asustelemaan :)
  Muitakin ihania löytöjä olet tehnyt.
  Voi kun joskus pääsisi itsekkin tuollaisille markkinoolle kiertelemään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummon tarina alkaa tässä pikkuhiljaa valottumaan ;) Forssan markkinat ovat kyllä joka kerta olleet aivan mahtavat, sinne kannattaa kyllä koittaa päästä. :)

   Poista